-
Πρόβλημα με Cockatiel;
με την αυκαιρια θα ήθελα αν καποιος γνωριζει και μπορει να με βοηθήσει για μια αλλαγή που παρατηρησα στης κουτσουλιες!!
πρως ενημερωση για καποιες μερες τους ειχα μεσα εκτος απο το μιγμα σπορων στην μια ταιστρα, στην αλλη ειχα αυγοτροφη (μιγμα εμποριου ) και δεν ξερω αν ευθύνεται αυτό !! αυγοτροφη τους εβαλα γιατι μια μερα τους ειχα βαλει αυγο και το ειχα κατασπαραξει οποτε θεωρησα πως εχουν έλλειψη και ισως ειναι καλο να τους προσθεσω λιγο αυγοτροφη !!
οριστε και μια φοτο απο κουτσουλιες !! ειναι σαν μπαλακια ( στραγαλια ) και εχουν και το χρωμα απο αυτο σαν στραγαλια!
-
Φαίνονται σφιχτες οι κουτσουλίτσες. Δεν έχει υγρά πρασινα κίτρινα για να ανησυχεις. Μπορεί να είναι απο την αλλάγη στην διατροφή τους...προτίμησε το αυγουλάκι απο την ετοιμη αυγοτροφή.
Εχεις προσέξει ποιό πουλάκι απο τα δύο τις έχει κάνει? Παρατήρησες κάτι άλλο πχ φούσκωμα, νωχεληκότητα κτλ.
Εγω θα σου έλεγα να προσέξεις την σκουρια στο κλουβί καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της τοξίκωσης.
My kids have wings!!!!!!!
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 4 Likes
-
Και εγω θα σε συμβούλευα, να τους βάζεις αυγούλακι, και αν θες αυγοτροφούλα, μπορεις να βρεις πολλές συνταγές και εύκολες στο φόρουμ μας.......να μην τρώνε αμφιβόλου ποιότητας τροφή.
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
Πρόβλημα με Cockatiel;
Τι λαχανικα τους βαζεις και τι περιεχει η αυγοτροφη απο συστατικα;
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
καταρχης σας ευχαριστω πολυ για της συμβουλες σας!!
Αρα δεν ειναι κατι το τοσο ανησυχητικό οποτε ανακουφιστηκα !!
λοιπον υπάρχουν ναι και κανονικές κουτσουλιες που ειναι του αρσενικου! εχω παρατηρήσει οτι αυτες οι κουτσουλιες ειναι της θυλάκιας!! δεν υπάρχει καμιά άλλη διαφορα ουτε στην συμπεριφορά τους ουτε φουσκομενα ειναι !!
ΤΟ ΜΟΝΟ που εχω παρατηρήσει τωρα ειναι οτι η θυληκια εχει κολλημένες κουτσουλιες πισω στον ποπο της!!
κατα τα αλλα ουτε ειναι νωχελικά ουτε τίποτα μου φαινονται με φυσιολογική συμπεριφορά!!
-

Αρχικά καταχωρημένο από
Stefpars
Τι λαχανικα τους βαζεις και τι περιεχει η αυγοτροφη απο συστατικα;
πριν 4-5 μερες τους ειχα βαλει καροτακι αλλα ουτε που το αγγιξαν
-

Αρχικά καταχωρημένο από
alexakostoni
πριν 4-5 μερες τους ειχα βαλει καροτακι αλλα ουτε που το αγγιξαν
Η αυγοτροφη δες τι περιεχει. Ειναι μιγμα αυγοτροφης; Κρεμωδης αυγοτροφη, σκονη; Εχει κομματια... Δες τη συσκευασια..
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-

Αρχικά καταχωρημένο από
Stefpars
Η αυγοτροφη δες τι περιεχει. Ειναι μιγμα αυγοτροφης; Κρεμωδης αυγοτροφη, σκονη; Εχει κομματια... Δες τη συσκευασια..

η αυγοτροφη ειναι σκονη αλλα οχι τελειως σκονη.. περιεχει αυγο και κάποιο ειδος μπισκότου !