-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 19
- Likes (Received)
- 43
Βρήκα ενα Λούγαρο
Προχθες το μεσημερι ακουσα κατι τιτιβισματα πανω στην γλαστρα μου. Ητανε ενα θυλικο λουγαρο και δεν ειχε ουρα οποτε δεν μπορουσε να πεταξει καλα. Το πηρα και το εβαλα σε μια κλουα 60cm και του εβαλα κλοναρακια θυμαρι και σπορους χυμα που τους πηρα απο βιασηνη. Το πουλι τρωει συνεχεια και υπεραρκετα και καθεται στην ταιστρα πολλες ωρες. Εχθες που επιασα να δω αν ητανε καλα τα φτερα του και αν υπηρχανε ητανε καλα αλλα το πουλι αφησε μερικα πουπουλα στο χερι μου, περιπου 4. Αυτο που θελω ειναι να το περιθαλψω και μολις ειναι ετοιμο να απελευθερωθει.
Δεν ξέρω ποιόν παλεύω να νικίσω,φτάνω στην πόρτα και ζυγίζω την ζωή μου...
-
Post Thanks / Like - 6 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Συγχαρητηρια για την κινηση σου Αλεξανδρε. Ευχομαι το πουλακι να αναρρωσει οσο το δυνατον πιο γρηγορα και να επιστρεψει παλι εκει που ανηκει!
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
Μπραβο Αλεξανδρε... Και μην το εχεις στον ιδιο χωρο με τα δικα σου πουλακια,τα αγρια ειναι συνηθως φορεις ασθενειων( στην προσπαθεια σου να βοηθησεις αυτο, μην κολλησουν τα δικα σου).
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Αλέξανδρε μπράβο που βοηθάς το πουλάκι, ευχομαι να συνέλθει σύντομα ωστε να επιστρεψει στο περιβάλλον του.
My kids have wings!!!!!!!
-
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 19
- Likes (Received)
- 43
Ναι Δημητρη το πουλακι ανερωσε και επεστρεψε στην φυση εκει οπου ανηκει. Το αποτελεσμα ητανε ευχαριστο μιας και αποδηχτεικαι πως ειναι αρεν μιας και το εμαθα μετα το δωρο που μου εκανε και ποιο ειναι αυτο καθησε σε ενα δεντρο λιγο παρακατω και ταραξε την γειτονια στο κελαηδιμα για πανω απο 2 ωρες!!!! Αυτο που με εκανε ευτυχισμενο ητανε οτι το να το βλεπεις να πεταει ειναι απιστευτο!!!!!!
-
Post Thanks / Like - 5 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Μπραβο βρε Αλεξανδρε!! θα ακουστει καπως μαμιστικο αλλα νοιωθω περηφανη για σενα! Μπραβο και παλι!!!
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 19
- Likes (Received)
- 43

Αρχικά καταχωρημένο από
xasimo
Μπραβο βρε Αλεξανδρε!! θα ακουστει καπως μαμιστικο αλλα νοιωθω περηφανη για σενα! Μπραβο και παλι!!!
Σε φχαριστω!!!!!