-
Μια πολυ απρόσμενη έκπληξη!!!!!
Δεν το πιστευω.......τωρα μολις ηρθε ο θείος μου και μου έφερε ενα ενήλικο αρσενικο μπατζι χρώματος γκρι (τελειο χρωμα) και μου ειπε οτι ειναι το δωρο που μου χρωστούσε απο την γιορτή μου οταν ηταν αθηνα.......απιστευτο.......εινα ι πανεμορφο......
-
Post Thanks / Like - 7 Likes
-
Πραγματικα πολυ ομορφο και οχι συνηθισμενο χρωμα!
Να το χαιρεσε!
-
να το χαίρεσαι γιώργο κουκλί είναι!
νομίζω διάβασα ότι περιμένεις άλλο 1 μπατζάκι από κάποιο συμφορουμιτη ?έχεις χορό και για τα τρία?
το καναρίνι?
-
Σε ευχαριστω πολυ κωστα!!!!!!!!!
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-

Αρχικά καταχωρημένο από
ringneck
να το χαίρεσαι γιώργο κουκλί είναι!
νομίζω διάβασα ότι περιμένεις άλλο 1 μπατζάκι από κάποιο συμφορουμιτη ?έχεις χορό και για τα τρία?
το καναρίνι?
Ναι περιμενω αλλο 1.......το καναρινι τελικα δεν το πηρα αλλα ετσι και αλλιως εφοσον τα παιδια απο εδω έλεγαν οχι δεν θα το έπαιρνα........το αλλο 1 που περιμενω δεν ξέρουμε τι ειναι......εαν ειναι θηλυκο θα περιμενω να μεγαλώσει για να μπει με τον αρσενικο τον καινουργιο.....εαν ειναι αρσενικο θα περιμενω να μεγαλώσει και θα μπει με το θηλυκο μου μπατζι.......αλλα πρωτα απο ολα καραντινα σε αλλο κλουβι το οποιο το εχω και καθεται.....συνολικά εχω 5 κλουβια απο τα οποια τα 3 τα ειχα και κάθονταν αλλα τωρα με το 1 καινουργιο μπατζι το εβαλα σε καραντινα και ετσι μένουν 2 κλουβια να κάθονται.....1 στρογγυλό και 1 μικρη ζευγαρωστρα..!!!!!
-
Είδες τελικά που δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι παραπάνω; Σε βρίσκουν από μόνα τους!
Να σου ζήσει το μικρούλι, είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφο!
-
Να το χαίρεσαι Γιώργο πανέμορφο είναι!
-

Αρχικά καταχωρημένο από
Giorgekid
το αλλο 1 που περιμενω δεν ξέρουμε τι ειναι......εαν ειναι θηλυκο θα περιμενω να μεγαλώσει για να μπει με τον αρσενικο τον καινουργιο.....εαν ειναι αρσενικο θα περιμενω να μεγαλώσει και θα μπει με το θηλυκο μου μπατζι.......
κανε ζευγάρι αυτά τ 2 π έχεις τώρα
και από τους απογόνους κρατα 1
ν κανεις ζευγάρι με το μικρό π περιμένεις ν σ δώσουν...
έτσι θα πετύχεις πιο κοντινές ηλικίες στ ζευγάρια σ
και θα κερδίσεις χρόνο αν θες να πας για αναπαραγωγή...
Τελευταία επεξεργασία από ringneck; 05-07-2014 στις 14:49
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 13
-

Αρχικά καταχωρημένο από
ringneck
κανε ζευγάρι αυτά τ 2 π έχεις τώρα
και από τους απογόνους κρατα 1
ν κανεις ζευγάρι με το μικρό π περιμένεις ν σ δώσουν...
έτσι θα πετύχεις πιο κοντινές ηλικίες στ ζευγάρια σ
και θα κερδίσεις χρόνο αν θες να πας για αναπαραγωγή...
Δεν ξερω.....μπορει να γινει και αυτο!!!!!!!αλλα πρωτα πρεπει να τελειώσει η 40ημερη καραντινα και μετα να ξεκινήσω διατροφικη προετοιμασια!!!!