-
Σπρέυ Κεχριού και προμήθευση
Καλησπέρα σε όλους! Καθώς είμαι νέα στην κατοχή πουλιών θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πρόσφατα απέκτησα ένα αρσενικό Zebra Finch και περνάω το χρόνο μου αναζητώντας συνεχώς πληροφορίες για την καλύτερη φροντίδα και ευζωία του μικρού μου. Αυτό που συναντώ συχνά ως καλό να έχει είναι το σπρέυ κεχριού. Παρόλα αυτά δεν έχω βρει μέχρι τώρα σε κάποιο pet shop. Υπάρχει κάποιο μέρος στην Αθήνα που να μπορώ να το προμηθευτώ;
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας!
-
-
Πιο πολύ ήθελα να δω αν υπάρχει στην Ελλάδα ως προϊόν γιατί συνήθως το βλέπω σε ιστοσελίδες και βίντεο του εξωτερικού. Δεν ήθελα να "διαφημίσω" κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα προφανώς. Απλά μάλλον το εξέφρασα λάθος. Επίσης, παρατήρησα ότι έγραψα σε λάθος κατηγορία το θέμα μου οπότε συγνώμη και για αυτό
Δεν έχω υπάρξει ξανά μέλος σε forum αντίστοιχου περιεχομένου και προφανώς τα μπερδεύω λιγάκι. Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ πολύ!
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
jk21 liked this post
-
Κωνσταντίνα απο οσο ξερω δεν υπαρχει σπρέι κεχριου!μηπως εννοεις απλα το κεχρι απλα το μπέρδεψες επειδη στα αγγλικα ειναι spray millet?
-
Μάλλον ναι, το απλό κεχρί εννοώ! Μετά από αναζήτηση όλο και κάτι βρήκα, οπότε μία από αυτές τις μέρες θα κάνω ένα tour στα καταστήματα με είδη ζώων για να βρω! Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλή λιχουδιά και νομίζω θα είναι ένας καλός τρόπος να δελεάσω το μικρό μου να πάει στο καινούργιο του κλουβί!