Γεια σας ελπίζω να το δει κάποιος αυτό και να με βοηθήσει. (Είμαι καινούργια εδώ πέρα). Το θέμα είναι λοιπόν ότι μια μέρα ο αδερφός μου έφερε δυο lovebirds (δεν του έφτανε το ένα). Από ότι κατάλαβα είναι από μικρά μαζί και είναι 4-5 μηνών μου είπε. Ένα θηλυκό και ένα αρσενικό. Την πρώτη μέρα και τα δυο φοβόντουσαν και πιανοντουσαν στην πάνω μεριά του κλουβιού. Έπειτα κατέβηκαν και καθόντουσαν σε αυτά τα ξυλάκια, έφαγαν, ήπιαν. Είχα διαβάσει ότι όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο εύκολο είναι να εξημερωθούν. Μια βδομάδα αφού τα έφερε λέω θα βάλω το χέρι να πιάσω ένα να δει ότι δεν θα του κάνω κακό απλά θα το χαϊδέψω. Το έπιασα που λέτε και με δάγκωσε τόσο δυνατά που μάτωσε το δάχτυλο. Λέω άστο άλλη μέρα πέρασε ένας μήνας τώρα και ακόμα οποίος περπατάει δίπλα τους αυτά τρομάζουν. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχουν . Δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι και δυο. Ποιο να πρωτοεξημερωσουμε. Μεγα λάθος του αδερφού μου που πήρε κατευθείαν δυο αλλά τώρα τι να το κάνουμε. Και φοβάμαι να τα βγάλω και από το κλουβί μην ανοίξει κανένας το παράθυρο και φύγουν. Είδα σε ένα βίντεο ότι τους κόβουν λίγο τα φτερά για να μην πετάνε πολύ ψηλά. Στην αρχή είπα είσαι τρελός ρε τι του κόβεις τα φτερά είναι κρίμα αλλά είδα ότι τα έκοβε πολύ λίγο και ξαναμεγαλωνουν αυτά . Ας με βοηθήσει κάποιος