-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 1
- Likes (Received)
- 0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ
-
Άσε την epithol για αργότερα. Βάζε πρωί - απόγευμα fucidin για τουλάχιστον 1 εβδομάδα
και βλέπουμε πως θα πάει το πρήξιμο. Δεν την αραιώνεις τη fucidin.
-

Αρχικά καταχωρημένο από
ΜΑΚΗΣ12
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ
Καλημέρα Μάκη. Σου έχω απαντήσει στο προφίλ σου.
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 3
- Likes (Received)
- 4
Σ'ευχαριστώ θα ξεκινήσουμε σήμερα με fucidin και θα ενημερώσω για το πώς πάει και με φωτογραφίες
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Όταν βάζεις fucidin να κάνεις ελαφρύ μασάζ στο ποδαράκι του μέχρι να την απορροφήσει, καλή ώρα για να βάλεις την αλοιφή είναι το σούρουπο ώστε μετά να κοιμηθεί και να μείνει όσο πιο πολύ γίνεται πάνω στο πόδι.
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 3
- Likes (Received)
- 4
Την βάζουμε το πρωί και μετά το βράδυ πριν κοιμηθεί. Θα του κάνουμε και μασάζ από σήμερα. Το πατάει λίγο περισσότερο από πριν. Ελπίζω ήδη να νιώθει καλύτερα. Θα ενημερωνω για το πώς πάει. Να του δίνουμε κανονικά αβγό και κίτρινη τροφή; Παπαρουνόσπορο με chia; Τα σταματήσαμε γιατί νομίζαμε ότι ήταν ποδάγρα και του βάζαμε μόνο πρασινάδα, ψωμάκι και την τροφή του για να μην το επιδεινωσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας
Τελευταία επεξεργασία από Stella84; 31-01-2021 στις 16:59
-
Σε πρώτη φάση, λογικά θα το ανακούφισε η αφαίρεση του δαχτυλιδιού.
Στην πορεία θα δούμε κατά πόσο θα κάνει δουλειά η αντιβιοτική κρέμα.
Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μπορείς να διαβάσεις, αλλά και να κουβεντιάσουμε,
στην ενότητα για τη διατροφή του καναρινιού. Όρεξη να έχεις.
Σε γενικές γραμμές, μείγμα σπόρων, λαχανικά και πρασινάδες, αυγουλάκι που και που.
Έξτρα μείγμα με μικρούς σπόρους μια φορά την εβδομάδα και λίγο.
Ψωμάκι;;;
Καλό θα ήταν να δούμε και μια καθαρή φωτογραφία της κοιλιάς, αφού βρέξεις και παραμερίσεις τα πούπουλα.
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 3
- Likes (Received)
- 4
Σίγουρα ανακουφιστηκε, αν το ξέραμε θα το βγαζαμε νωρίτερα το δαχτυλίδι. Θα βγάλω καθαρές φωτογραφίες να δεις την κοιλιά του. Μας είπε ο κύριος που μας το έδωσε να του δίνουμε ψωμάκι, δεν κάνει; Εκτός από τα σπορακια και την κίτρινη τροφή του βάζαμε μια φορά την εβδομάδα παπαρουνόσπορο ανακατεμένο με chia. Αυτός πάλι μας είπε οτι του κάνει καλό.Μαρουλι, αγγουράκι βάζουμε. Αβγό που και που του δίναμε. Θα διαβάσω τα ποστ με την διατροφή γιατί δεν γνωρίζουμε πολλά. Το έχουν οι γονείς μου και δεν το βλέπω κάθε μέρα. Καλό απόγευμα
-
Το ψωμάκι το ξεχνάς.
Υπάρχουν πάρα πολλά λαχανικά που μπορείς να δίνεις.
Το μαρούλι είναι λίγο επικίνδυνο λόγω φυτοφαρμάκων. Εγώ το αποφεύγω.
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Στο μείγμα με τους μικρούς σπόρους, μπορείς να προσθέσεις καμελίνα και bella di notte.