-
Αυτό που παρέλλειψα να σου πω σχετικά με τα πόδια του, είναι οι πατήθρες.
Μέχρι να γίνει καλά, θα μπορούσες να του βάλεις πατήθρες από σχοινί ιστιοπλοΐας Φ12. Αργότερα βέβαια οι ξύλινες είναι η καλύτερη λύση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 2
- Likes (Received)
- 1
-
Τα πόδια του έχουν καθαρίσει από τα ακάρεα. Εγώ θα έβαζα 2 ημέρες ακόμα fucidin μόνο στο σημείο που έχει την πληγή.
Τα νύχια θέλουν περισσότερο κόψιμο. Κόβεις λίγο πιο μπροστά από την φλεβίτσα που φαίνεται.
Πάντως δείχνει πολύ ταλαιπωρημένο το πουλάκι. Μετά την κρέμα, άσε το μια δυο μέρες χωρίς να το πιάσεις, ώστε να ηρεμήσει λίγο και να δούμε την συμπεριφορά του.
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 2
- Likes (Received)
- 1
Θα τα κόψω πάλι γιατί φοβήθηκα να τα παρω περισσότερο. Ταλαιπωρήθηκε με όλα αυτά και που το πιάναμε συνέχεια με τις κρέμες αλλά πιστεύω μόλις το αφήσουμε ήσυχο θα συνέλθει σιγά σιγά. Ήδη βλέπουμε βελτίωση. Να το καθαρίσουμε τώρα που θα του βάλουμε ξανά κρέμα; Με σκέτο νερό; Θα σε ενημερώσω πάλι. Για άλλη μια φορά σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 2
- Likes (Received)
- 1
Καμελινα και bella di notte να προσθέσω στον παπαρουνόσπορο με chia που του βάζουμε μια φορά την βδομάδα; Μας ειπε αυτός που μας το έδωσε το Μάρτιο να τα σταματησουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω πως όταν πάρει λίγο τα πάνω του και ηρεμήσει από τα πιασίματα, θα κάνει μπανάκι μόνος του.
Το έξτρα μείγμα με τα ψιλά σποράκια, εγώ το δίνω όλο το χρόνο στα πουλιά (καναρίνια και καρδερίνες).
Τους βάζω μια μικρή κουταλιά τη βδομάδα.
-
Post Thanks / Like - 1 Likes