Καλησπέρα,
Βρήκα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου μωρό δεκαοχτουράκι (η ΑΝΙΜΑ με ενημέρωσε για το τι είναι καθώς κ για το ότι είναι πολύ μωρό ακόμα για να τραφεί μόνο του).
Μίλησα και με την ΑΝΙΜΑ κ με τη Δράση για τα άγρια ζώα (γιατί είμαι Θεσσαλονίκη).
Αφού το έβαλα σε χαρτόκουτο σύμφωνα με τις οδηγίες τους και το έφερα πάνω στο σπίτι κ αφού έψαξα για τη φωλιά του - που δεν τη βρήκα, πιθανόν να είναι πίσω από κάποια ταμπέλα μαγαζιού ή κάτι παρεμφερές - το άφησα, με τις οδηγίες της Δράσης, σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι μου μήπως το βρει η μάνα του. Αφού πέρασε κανά 2ωρο κ παραπάνω, κ έβγαλε αέρα κ κρύο κ ενήλικη δεκαοχτούρα δε φάνηκε, κ δε βρίσκω πια τη Δράση, η ΑΝΙΜΑ μου είπε να το ξαναβάλω στο χαρτόκουτο κ να το πάω σε ζεστό εσωτερικό χώρο, όπως κ έκανα.
Με ανησυχεί το πόσες ώρες έχει να φάει κ το πόσο ζέστη θέλει, γιατί ξέρω ότι θέλουν πολύ. Εγώ δεν έχω λάμπα ή κάτι άλλο, απλά το έβαλα σε ένα μέρος στο σπίτι.
Έχετε κάποια συμβουλή για τη ζέστη ή/και για σίτιση;
Δε μπορώ να σηκώσω φωτογραφίες ονλάιν αυτή τη στιγμή και δε βρήκα τρόπο να ανεβάσω φώτο κατευθείαν από το κινητό
Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη, ευχαριστώ!