Ναι, τη βρίσκεις σε pet shop ή διαδικτυακά.
Tabernil A-D3-E
Οι φωτογραφίες σου δεν εμφανίζονται. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα με το email μου
να τις στείλεις εκεί και θα τις ανεβάσω εγώ πρώτη ευκαιρία.
Ναι, τη βρίσκεις σε pet shop ή διαδικτυακά.
Tabernil A-D3-E
Οι φωτογραφίες σου δεν εμφανίζονται. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα με το email μου
να τις στείλεις εκεί και θα τις ανεβάσω εγώ πρώτη ευκαιρία.
Οι φωτογραφίες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα Κατερίνα.Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το πουλάκι σου δεν έχει τίποτα ,απλά περνά καθυστερημένη πτερόρροια.Το βιολογικό του ρολόι όσον αφορά τη πτερόροια μπερδεύτηκε (εάν τον είχες έξω ίσως δεν είχε πρόβλημα).Ίσως τον δεις να κάθεται στη κοιλιά του ,να μην τραγουδά ,γενικά να είναι ήσυχος.Κάνε υπομονή , φρόντισε τη σωστή διατροφή του (θα βρείς τα πάντα εδώ ) χρησιμοποίησε τακτικά και βιταμινούλες και όλα θα πάνε καλά.Πιστεύω σε 1 ίσως με ενάμιση μήνα θα έχει ξεμπερδέψει.
Καλημερα!ακριβώς έτσι είναι όπως τα λέτε του πέφτουν τα φτερά,καθεται πολλές ώρες φουσκωμενος,δε κελαιδαει και γενικά δεν έχει όρεξη..μακάρι να είναι αυτό!Σήμερα αν καταφέρω θα τον πάω στο πτηνιατρο αλλιως αυριο και θα βγάλω και φωτο απ τη κοιλιά του!Τώρα είναι η 9η μέρα με τις σταγόνες της tafarm για τη πτεροροια.θα ρωτήσω Μήπως πρέπει να του τις κοψω και να αρχισω βοταμινες.και θα πάρω και βιταμίνη D να του δώσω Αφού τον εχω μεσα
Κατερίνα οι βιταμίνες είναι απλά συμπλήρωμα ,σαν επιπλέον ενίσχυση στη διατροφή, θα βοηθήσουν.Απο τη σωστή διατροφή του(φρόυτα ,λαχανικά,αυγό-αυτροφή,καλό μείγμα σπόρων) θα πάρει τα απαραίτητα στοιχεία για να δυναμώσει και παράξει καινούρια φτερά ο φίλος σου.Σίγουρα καλά θα κάνεις αν τον πας και σε ένα κτηνίατρο να σου πει μια γνώμη ,που εύχομαι να είναι πτερορροια ,όμως μη περιμένεις να τελειώσει τόσο σύντομα ,θα του πάρει χρόνο να βγάλει τα καινούρια φτεράκια.Εφόσον τον έχεις μέσα και έχεις ζέστη βάζε τακτικά και μπανιέρα να κάνει μπάνιο ,θα τον βοηθήσει πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από panagos; 04-12-2019 στις 16:10
Πριν λίγο τον πήγα στο πτηνιατρο!Ήταν πολύ προσεκτικός του κοίταξε τη κοιλίτσα,το λαιμό από πίσω,τα φτερά,το ράμφος και του άνοιξε και το ράμφος να τον δει!Μου είπε ότι έχει λίγο φλεμα και αναπνευστικό και μου δωσε μια αντιβιωση να του δωσω για 2 με 3 εβδομάδες.Τώρα του δίνω σταγόνες για τη πτεροροια έχει άλλες 6 μέρες για να τελειώσει η θεραπεία και μου είπε να βάζω στο νερακι του μαζί και την αντιβίωση και τις σταγόνες της tafarm και μετά από 6 μέρες να συνεχίσω μόνο την αντιβίωση..δε ξέρω τι αντιβιωση ειναι ακριβως Γιατί μου την έβαλε σε ένα φακελάκι αλλα μου ειπε οτι είναι για το κρύωμα και οτι θα τον βοηθησει και με το κελάηδημα(Γιατί έχει τώρα αυτες τις μέρες που είναι ετσι δε κελαιδαει,αν και εκεί μέσα άρχισε να κελαιδαει και τώρα έχει κεφακια χαχαχα). Και επίσης του έριξε και ένα φαρμακο πισω στο λαιμο σε περίπτωση που έχει ψείρες και μου είπε να τον ξαναπάω σε 15 μερες.
Και επισης μου ειπε οτι εψει και λιγη διαρροια γιατι οι κουτσουλιες του ηταν κάπως νερουλες
ΑΠΟ ότι είδαμε πρώτα πάμε στον ιατρό πριν είναιαργά