Καλησπέρα παιδια!Έχω ένα καναρινακι απ τον Αύγουστο και τον εχω μέσα στο σπιτι δεν τον εχω βγαλει εξω Δυστυχώς γιατί κυκλοφορεί ένα γεράκι εδώ.. πριν 1μισή μηνα περίπου του είχα δώσει σταγόνες για τη πτεροροια της tafarm. Του είχα δώσει για 15 μερες και μετά Επειδή δεν έβλεπα να του πέφτουν τόσο τα φτερά το σταμάτησα και δεν του εδω σε την επανάληψη που χρειάζεται αλλα ούτε και κάποια άλλη βιταμίνη.Τώρα έχει εδώ και μέρες του πέφτουν πάλι φτερά και ξινεται.Μου είπαν να ξαναρχίσω τις σταγόνες για τη πτεροροια για 10 μέρες και βλέπουμε.Και έτσι κ έκανα,και τις ξεκίνησα από τη Τρίτη.Και χθες ψεκασα το κλουβί και τα ξυλάκια με το σπρέι της tafarm που είναι για τα παράσιτα,και έβαλα και στο καναρινακι πολύ λίγο με μια μπατονετα πίσω στο λαιμο. Γενικά όμως όλες αυτές τις μέρες φαίνεται λίγο κακοκεφος,κάθεται φουσκωμενος καποιες φορές αλλά τρώει κανονικά, και το μεσημέρι κάποιες φορές για κάνα μισάωρο είναι σα να ναι έτοιμος να κοιμηθει (μια φορά είχε βάλει και το κεφαλάκι μέσα όπως όταν κοιμαται). Δε ξέρω αν όλα αυτά είναι λόγω του καιρού, ή μήπως φταίει το οτι δε τον εχω βγαλρι καθολου εξω? Ή λόγω της πτεροροιας να ναι εξαντλημένος? Δε ξέρω τι να κανω