Κάτι ακόμη ,γνωρίζουμε την ηλικία του;
Κάτι ακόμη ,γνωρίζουμε την ηλικία του;
Ω ρε φιλε καρινιασμενο ειναι το πουλι αν βλεπω καλα,γρηγορa almora οπως σου ειπε ο παναγιωτης και αυγο να εχει μεσα στο κλουβι συνεχεια,και το ποδι του εχει φουσκαλα και ελπιζω να ειναι κουνουπι
Το εχεις μεσα ή εξω?
Κοψε τα λαχανικα για λιγο καιρο,μεχρι να περασει το ποδι του
Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι κλαιει το μωρο αφου φοραει πανα??
panago δεκα χρονια τον εχω εγω..βρεθηκε κηνυγημενο απο γατα.ευτυχως δεν το αρπαξε..οποτε δεν ξερω ακριβως ποσο ειναι..
iscario απο εκεινη την ωρα πηγα κ του πηρα almora..τωρα με τις ζεστες πιο πολυ μεσα..κανα απογευματακι δροσερο εξω..2 μερες μονο κ το τροφη κ νερο τον εχω..
Απο αβγοτροφη δεν γινεται ετσι το ποδι,αμα ειναι χαλασμενο το αβγο(με τις θερμοκρασιες που εχουμε το καλοκαιρι ,αμα το αφησεις ωρες το αβγο χαλαει και το πουλι ισως δεν το καταλαβει και του κανει κακο εσωτερικα)αλλα εδω εχουμε και το ποδι χαλια αλλα και κατι αλλο παιζει,οχι με τσοφλι γτ δεν ξερουμε τι γινςται εσωτερικα στο πουλι,για μενα πηγαινε το σε γιατρο οσο ειναι καιρος
Τελικά το πουλάκι το πήγες στον γιατρό; Εικάζω ότι έχει μόλυνση στο πόδι η οποία προχωρά και ότι θα χρειαστεί άμεσα αντιβίωση
Αν(α)...γεννα(ται)...(σ)το...φως!
Το πουλι δεν ειναι στα καλα του,αμα δεν το πας σε γιατρο να δει ακριβως τι εχει για να σου δωσει φαρμακοπου να χτυπαει το προβλημα ακριβως,εχει πολυ καρινα,το προβλημα εχει προχωρσει πολυ για μας για να σου πουμε τι να κανεις,και να σου πουμε θα ειναι στα τυφλα