-
Καρποντακος
Καλησπέρα
Αν και δεν το είχα προγραμματίσει μου προέκυψε Καρποντακος.Τον έκανα αλλαγή με δύο καναρες μια σκούρα περσινή και μια λευκή κυρίαρχη του 14 και έδωσα και 10 ευρώ.Θεωρειτε καλή συναλλαγή; Έγινε σε ένα pet shop της γειτονιάς μου.Αποφευγω να παίρνω πουλιά από pet , αλλά ο συγκεκριμένος έχει καλά πουλιά και κάνει και αυτός αναπαραγωγή.Το πουλί όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες είναι όντως Καρποντακος Μεξικού; δεν έχω θηλυκό.Λεω να το ζευγαρωσω με κανάρα.Σχετικα με την διατροφή επειδή δεν είμαι σίγουρος για την διατροφή του έβαλα σε μια ταιστρα τροφή για καναρίνια και στην άλλη τροφή για καρδερίνες.

Στάλθηκε από το Lenovo A7020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Αν πήρες κάτι που σου άρεσε η συναλλαγή είναι σχετική!!!
Ελπίζω να ζήσει όμως μέχρι να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό το είδος...
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ

-
-
Γιώργο καλορίζικο το πουλάκι...
Γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να βρεις ένα θηλυκό και να τα κάνεις ζευγαράκι... Ίσως φέτος να δυσκολευτείς, αλλά αν τελικά τα καταφέρεις, σε βλέπω να διώχνεις τα καναρίνια για να μη σου πάρουν φωνές τα μικρά
Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε...
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Παιδια ευχαριστω,αν φετος τον ζευγαρωσω με καναρα μπορει του χρονου να παει με θυληκο του ειδους του?η μηπως εχουν καποια ιδιοτροπια στο ζευγαρωμα.Δημητρη(Mitsman)γιατ ι ειπες "αν ζησει" ? ειναι ευαισθητα πουλια?
-
-
Το είπα γιατί πολλές φορές είναι δύσκολο να διαχειριστώ είδη τα οποία ξέρω πάρα πολλά πράγματα για αυτά.... φαντάσου ένα είδος που δεν ξέρω καν τι τρώει!
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ

-
-
-
-
Θα αρχισω να ψανω μαλλον...
-
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like