-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 26
-
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 26
Η τροφη του οπως και ολα αλλάζεται την παρασκευή γιαυτο ειναι στα τελειοματα.. νερο πινει πατώντας στην ταιστρα οπως ολα.. τρωει γενικά απο ολα.. και εχει μια βδομαδα μερα παρα μερα αυγο μηλο μπρόκολο αυγοτροφη και πολυβιταμινη 3 μερες στο νερο.. και τα τρωει όλα ..
-
Χάρη την ταΐστρα αυτή την γεμίζεις 1 φορά την εβδομάδα;
Μήπως δεν είναι στα τελειώματα αλλά είναι άδεια;
Με την τροφή που δίνεις, εγώ θα περίμενα να δω πουλιά με λιπάκι.
Τα καναρίνια σου όμως είναι πολύ αδύνατα.
Αν δεν είναι θέμα έλλειψης σπόρων, πρέπει να δούμε τις κοιλιές τους
χαμηλά κάτω από την καρίνα.
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 26
Να σου πω στην αρχή τα εβαζα καθε 2 μερες και ηταν σχεδόν γεμάτα όταν τα άλλαζα.. οχι τσοφλια.. μετα άρχισα να προσθετω συν μια μερα και κατεληξα να δω οτι μέρχι και την 6 μερα έφτανε και είχε μεσα σπόρια για φάγωμα.. αυτο που σίγουρα παρατηρεισα και πρεπει να πω ειναι οτι εχω υγρασια.. κάποιες μερες είδα ακομη και 80%..
-
-
Τα πουλιά κατά πάσα πιθανότητα είναι άρρωστα μέρες φίλες Χάρη.Από όταν είχες δείξει τις φωτογραφίες φαινόντουσαν φουσκωμένα τα πουλιά.Βγάλε μια φωτογραφία ξανά την κοιλιά του χαμηλά να δούμε αν δούμε κάτι.Το κίτρινο μετά από τόσες μέρες πώς είναι?Σε αυτό μην δίνεις ούτε μήλο ούτε μπρόκολο.Η υγρασία παίζει ρόλο αλλά σκέψου εμένα που είναι έξω η υγρασία φτάνει και 90% με βροχές.Η αποθήκη που τα έχεις αερίζεται καθόλου?Ήλιος μπορεί να τα δει?Πάντως πατήθρα στην ποτίστρα δεν βλέπω.Παίζει και να μην πίνει νερό το πουλί έτσι όπως το έχεις.Την ποτίστρα με την μπίλια την ξέρουνε τα πουλιά?Τα έχεις δει να πίνουνε νερό?Στην ταίστρα βάζε 3 κουταλάκια του γλυκού γεμάτα για 2 μέρες και την τρίτη πέτα ότι έχει και βάζε καινούργιο.Μην βάζεις τόσο πολύ για μια βδομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από Labirikos; 08-02-2019 στις 02:00
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 26
Ανακεφαλαίωση ... τα πουλιά όταν τα Ειδες φουσκομενα τα ειψχα ξυπνήσει μόλις .. το άλλο τελικά δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλα Χούι.. νέρο δεν πίνουν απο μπίλια και πίνουν ολα γιατί τα εκανα σταδιακή αλλαγή απο την μια στην άλλη και τα έβλεπα.. αυτός τρωει πίνει ολα κανονικά απλα τον είδα ετσι.. δεν ειναι ακριβός αποθήκη αλλα ναι αεριζεται, εχει ηλιο οχι πολύ αλλα μπαίνει
-
Χάρη οκ.Εγώ δεν στα λέω για κακό.Καλοπροαίρετα στα λέω να βγάλουμε μια άκρη.Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες.
-
-
Post Thanks / Like - 1 Likes