-
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Ξέχασε να "ντυθεί" το πουλάκι. Δεν μου έχει τύχει.
Γιατί το έχεις μέσα;
-
Αυτό παραξεχαστηκε Αντρέα! Και εμένα δεν μου έχει ξανά τύχει ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο.Το έβαλα μέσα για να αποφύγω τυχόν ασθένειες του χειμώνα.Μπορει να του βγήκε σε κακό βέβαια,αλλα το μπαλκόνι που έχω και τα αλλα το βλέπει ήλιος κανά 2ωρο μετά τις 3. Τι να κάνω, είναι το χαϊδεμένο μου μιας και είναι το μόνο που πήρα από τις γέννες (το αδελφακι του μου το σκάσε!). Μπορώ νά κάνω κάτι να το βοηθήσω; Τροφή του δίνω την king luxury, ρίγανη, βασιλικό και αυγο με μπαφαλο σκουλήκι μια φορά την εβδομάδα.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και αβαφο κουκλάκι είναι. Μη σε απασχολεί το 'ντύσιμο' του αλλά η υγεία του. Προτείνω να το έχεις μόνιμα έξω και μέχρι την άνοιξη θα ντυθεί εκτός και αν έφτιαξες καμια νέα μετάλλαξη
Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε...
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Εννοείται Νώντα το πουλί να ναι καλά.Απλα τώρα με ανησυχεί ότι έχασε κάποια φτερά από το λαιμό και πάνω.Τι να πω θα δείξει.
-
Μην σε ανυσυχει μανωλη,συμβαινει μερικες φορες.μπορει να καθυστερησε αλλα θα ντυθει...και οταν ξεκινησει θα γινει σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα!μια χρονια ενα καρδερινακι μου ντυθηκε τελη ιανουαριου!
-
Post Thanks / Like - 7 Likes
-
νομιζω δεν υπαρχει προβλημα , εμενα απο τα 3 μωρα που εβγαλα φετος , τα 2 (αρσενικα ντυθηκαν μεσα στο Σεπτεμβριο ) ενω το θηλυκο μεσα οκτωμβριου. Γεννηθηκαν σε εσωτερικη εκτροφη , αλλα πτεροροια περασαν εξω , μεχρι σημερα ειναι ολα εξω . Αυτο το μεσα εξω τους κανει κακο, καλυτερα μονο εξω.
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
Μανώλη, μην ανησυχείς καθόλου το πουλάκι σύντομα θα ντυθεί. Τις ίδιες ανησυχίες είχα κι εγώ με καρδερινάκι γεννημένο 18/7, από την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε να ντύνεται. Λίγο υπομονή θέλει.
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
Τελικά έχετε και άλλοι τεμπέλικα καρδερινακια!Του Τάσου ντύθηκε Οκτώβρη του Γιώργου τέλη Νοέμβρη εμένα Δεκέμβρης και ακοοομα.Κωστα βλέπω να περνάει και το δικό σου σε τεμπελιά και να μου ντύνεται λίγο πριν τα αραβωνιασματα την άνοιξη.Κραταω από Ικαρία βλέπεις και κάτι πήρε και από μένα το πουλί! Πάντως πέρα από την πλάκα δεν με ανησυχεί το ντύσιμο κάποια μαδηματακια μονο,στο μάγουλο ας πούμε που φαίνεται και στη φωτό σε συνδυασμό με το καθυστερημένο ντύσιμο.
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 25
Δεν μου έχει τύχει σε φετιναράκι, αλλά σε μία από τις θηλυκές μου πέρσι το καλοκαίρι μόλις ξεπήρωσε αρχές Αυγούστου μου έχασε όλα τα πούπουλα στο λαιμό και στο κεφάλι της! Σαν γύπας έδειχνε! Αρχές οκτώ μωρή η κυρία μου είχε ντυθεί κανονικότατα! Οπότε δεν πιστεύω πως έχει λόγο να ανθσηχείς ούτε για τα μάγουλά του που ψιλοαραίωνουν ούτε και για το βάψιμο!