-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 25
Μικρόβιο;
Καλημέρα σε όλους, θα προσπαθήσω να ανεβάσω τις φωτογραφίες του φτερωτού μου φίλου για να δείτε και την κοιλιά του. Αφού μου παρουσίασε σημάδια κοκκιδίασης πειν τρεις εβδομάδες περίπου τον έβαλα μέσα ( η εκτροφή μου είναι εξωτερική) στην ζέστη και ξεκίνησα για μια εβδομάδα χορήγηση esb3. Η δοσολογία ήταν η μύτη του μαχαιριού για 100αρα ποτίστρα. Αφού είχα εμφανή βελτίωση και εμφάνιση στρώμματος λίπους στην κοιλίτσα του τον ξανά έβγαλα έξω μέχρι προχθές που τον ξαναείδα λίγο φουσκωμένο και με ανησύχησε! Ταίζω Manitoba carduelidi σπιτική αυγοτροφή τρείς φορές την εβδομάδα και υπάρχει και μια μίξη αυγό τροφών του εμπορίου που τους παρέχω μόνιμα με προσθήκη κια και φόνιου.
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 25
-
Καλημέρα Βασίλη.
Στις φωτογραφίες φαίνεται πρησμένη η κοιλιά ή κάνω λάθος;
Δεν νομίζω να αποφύγεις αντιβίωση μαζί με το esb.
Ίσως μάλιστα να έπρεπε να το είχες κάνει και στην προηγούμενη θεραπεία.
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 25
https://imgur.com/a/0zReSkq
Μια σημερινή φώτο των κουτσουλιών του. Κάποια φαρμακευτική θεραπεία έχετε υπόψην σας;
-
-
Θα συμφωνήσω και εγω με τα πανω παιδια δεν βλεπω οτι εχει ξεπερασει τον κίνδυνο ειναι κριμα για λιγες μερες ακομα να γινει το κακο..... Λιγο υπομονη.....
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 25
https://imgur.com/a/Xw3iMZk
Σημερινές φωτογραφίες του μάγκα μου, ακούω τις απόψεις σας! Ακολουθεί αγωγή με esb3 και απευθείας χορήγηση στο στόμα tabernil gentamicina!
-
Υπαρχει ακομα πρηξιμο αποτι βλεπω συγνωμη αλλα δεν ειμαι ειδικος και ζηταω βοηθεια σε ασθένειες οποτε περιμενε μια γνωμη απο καποιο αλλο μελος που θα ξερει περισσότερα απο μενα......
-
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 25
Απο όρεξη, συμπεριφορά και στήσιμο δεν βλέπεις ένα άρρωστο πουλί! Αυτό με έχει εντυπωσιάσει αλλα μου έχει φτιάξει και την διάθεση. Δείχνει να ανταποκρίνεται στην θεραπεία!
-
Post Thanks / Like - 3 Likes