-
Αγορά τροφής για ιθαγενή

Αρχικά καταχωρημένο από
MacGyver
Βρίσκομαι στην αναζήτηση μείγματος για το χειμώνα για καρδερίνες και φανέτα και είδα το παρακάτω ROYAL VOGELFUTΤER GOLDFINCH No3 των 20 κιλών στα 49 €, δηλαδή 2,5 €/κιλό και σύνθεση:
Κεχρί Καναδά 28% , Καναβούρι 13% , Περίλλα Λευκή 6% , Βρώμη Απφλοιωμένη 9% , Νίζερ 19% , Λινάρι 8% , Γαιδουράγκαθο 2% , Γλυκάνισο 2% , Αγκαθι 3% , Ηλιόσπορος μαύρος ψιλός 2% , Καντρί 1% , Αγριόσποροι 7% .
Πρωτεϊνη :18.6% , Λιπαρά :25.3% , Ίνες :11.0% , Υγρασία :10.5%
Οι αγριόσποροι ίσως να είναι σκέτο γρασίδι, αλλά πιστεύω ότι είναι μια φιλότιμη πρόταση με μικρό ποσοστό σε κεχρί, που όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει ιδιαίτερη εκτίμηση από τα ιθαγενή. Σκέφτομαι να το προμηθευτώ και να το χορηγήσω αυτή την εποχή με έξτρα καναβούρι και ηλιόσπορο, λόγω της πτερόρροιας, φυσικά μαζί με λαχανικά και 2-3 φορές τη βδομάδα σπιτική αυγοτροφή.
Περιμένω γνώμες/σχόλια και αν ενδιαφέρεται κάποιος να του δώσω ποσότητα για να το δοκιμάσει
Το παραπάνω μείγμα το είχα πάρει και μου τελειώνει. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και θα το ξαναπάρω τις επόμενες ημέρες. Όποιος ενδιαφέρεται να τη μοιραστούμε ή να πάρει μικρή ποσότητα ας επικοινωνήσει. Μέχρι τα γενέθλια του φόρουμ λογικά θα την έχω πάρει...
Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε...
-
Εγώ θα πάρω λίγο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Ενα μεγαλο ευχαριστώ στον Νωντα για την τροφουλα που μου εστειλε παρολο που τον ταλαιπωρησα...... Ηταν ολα τελεια!!!!!!!!
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον Νώντα με τη σειρά μου μέσα από το φόρουμ, για τις τροφές που μου έφερε σπαταλώντας χρόνο και κόπο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Post Thanks / Like - 3 Likes