Είμαι η Ελένη και τα Χριστούγεννα η οικογένεια μου αυξήθηκε αφού μας χάρισαν ένα καρδερινοκάναρο το Μήτσο!
Επειδή μια ζωή έχω τετράποδα ζώα νιώθω λιγάκι αμήχανα που έχω πλέον να φροντίσω και ένα φτερωτό φίλο.
Σαν στάση ζωής αρνούμαι να έχω στην κατοχή μου ζώο που δεν μπορώ να του προσφέρω το καλύτερο δυνατό γιαυτό... ρίχτηκα στη μελέτη.
Τις λίγες εβδομάδες που τον έχουμε σπίτι μας, φροντίζω καθημερινά να έχει φρέσκο νερό, γεμάτες ταΐστρες (με την τροφή που μου έδωσε η κοπέλα που μας τον χάρισε) και κάνα δυο φορές του έβαλα μήλο που ξέρω ότι αγαπούν.
Είναι απίστευτος τύπος ζωηρός και κάθε πρωί τον βγάζω στον κήπο έως αργά το απόγευμα. Όση ώρα είναι έξω κελαηδάει ασταμάτητα και φαίνεται να του αρέσει το νέο του περιβάλλον.
Οι απορίες μου πολλές και χαίρομαι που σας βρήκα με την ευχή να τις λύσω όλες!
Καλως ηρθες ..... θα χαρουμε να μας τον γνωρισεις στη πορεια .. αρχικα επειδη τον βγαζεις στο κηπο προσεχε για τυχον απειλες αν δεν το εχεις ηδη κανει .. γατες και αρπακτικα πουλια κυριως .. εισαι στο καταλληλο μερος και θα βρεις τα παντα εχει διαβασμα η υποθεση .. οτι δε βρισκεις ρωτας ....
Έχεις δίκιο... τα αρπακτικά πουλιά δεν τα είχα σκεφτεί!!! Για τις γάτες του έχω bodyguard Στον κήπο τριγυρνά ελεύθερη η σκύλα.
Το πρωί θα έχει φωτογράφιση να σας τον γνωρίσω.
3καναρινακια, ενα καρδερινοκαναρο,ενα αδέσποτο σκυλακι, και 1γατα με τα τέσσερα μωρά της.
Post Thanks / Like
Thanks (Given)
534
Thanks (Received)
1111
Likes (Given)
1767
Likes (Received)
2152
Dislikes (Given)
0
Dislikes (Received)
0
Καλώς ήρθες, και καλώς το δέχτηκες......το νου σου στα αρπακτικά, δεν ειναι μονο οι γάτες, αλλα και καρακαξες, και κουκουβάγιες.
Εκει ο σκύλος, δεν μπορεί να βοηθήσει......
Καλώς ήρθες, και καλώς το δέχτηκες......το νου σου στα αρπακτικά, δεν ειναι μονο οι γάτες, αλλα και καρακαξες, και κουκουβάγιες.
Εκει ο σκύλος, δεν μπορεί να βοηθήσει......
Βλέπω οτι είσαι και εσύ Αχαρναί... και εμείς δίπλα στο ρέμα μένουμε (Κόκκινο Μύλο) και τριγυρνούν πολλά εδω... θα ειμαι προσεκτική!