-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 3
- Likes (Received)
- 1
Παιδια SOS!!!! Φυσηξε δυνατος αερας, επεσε η γλαστρα (ψηλο το φυτο καταλαβαινετε...) και τα αυγουλακια ( ξεχασα να σας πω οτι εγιναν δυο!!! και οτι τελικα ερχονται και οι δυο γονεις και τα προσεχουν) ραγισαν!!!Ειδικα το ενα ραγισε το τσοφλι και ειναι μαλακο σε εκεινο το σημειο..Η μεμβρανη μεσα δεν νομιζω να εχει παθει κατι.Τι να κανω?
-
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Βάλε στο ράγισμα μανό για τα νύχια (εκείνο το διάφανο), μία στρώση μόνο πάνω στο ράγισμα. Καλή τύχη στο αυγουλάκι. Το άλλο είναι καλά;
-
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 3
- Likes (Received)
- 1
-
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 3
- Likes (Received)
- 1
Για να εχετε μια καλυτερη εικονα σας εβγαλα μια φωτο..Τα κουνησα λιγο και αυτο που ειναι σε χειροτερη κατασταση ακουγεται σαν κατι να εχει μεσα...στο αλλο δεν ακουγεται τιποτα..Το ενα απο τα δυο δεν ειναι πανω απο 5 ημερων..Το αλλο δεν εχω ιδεα γιατι ελειπα οταν το εκανε..
-
Ίσως είναι καλύτερα να τα πετάξεις. Αν θυμάμαι καλά το περιβάλλον δεν είναι το φιλικότερο και θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν σε άλλο μέρος νέα φωλιά. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά νομίζω είναι η καλύτερη λύση για τα πουλιά
Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε...
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 3
- Likes (Received)
- 1
Κριμα..δεν ειναι καθολου ευκολο..μεχρι και οι γατοι μου φιλοξενουνται σε αλλο σπιτι γι αυτα τα πουλακια..
-
-
-
Έλσα δεν έχουν καμμία πιθανότητα να εκκολαφθούν . Η φύση έδωσε λύση στο πρόβλημά σου. Εάν θέλεις να τα κρατήσεις βάλε την φωλιά κάπου ασφαλώς , ταιζέ τα και θα τα έχεις παρέα .

ευχαριστώ που με ...ακούσατε.!!!