Ενα αρχείο αναπαραγωγέις που χρησιμοποιώ εγω και δεν εχω κάποιο θέμα με τις καρδερινες ειναι το παρακάτω...θα προσπαθήσω να το ανεβάσω σε μορφή word..οποίος το θέλει μπορω να το στειλω και με e-mail..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενα αρχείο αναπαραγωγέις που χρησιμοποιώ εγω και δεν εχω κάποιο θέμα με τις καρδερινες ειναι το παρακάτω...θα προσπαθήσω να το ανεβάσω σε μορφή word..οποίος το θέλει μπορω να το στειλω και με e-mail..
Τελευταία επεξεργασία από jk21; 18-03-2017 στις 00:42 Αιτιολογία: προσθηκη αρχειου
Eυχαριστουμε Κωστα !
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!
Πιστευω να σας φανεί χρήσιμο εμένα με βοήθησε...το εχω σαν αρχείο ward μεσα στο κηνιτο και τα περνάω όλα αυτόματα εκεί...θα το ανεβάσω και σαν ward αρχείο ....
Να ειναι doc , οχι docs
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!
Μονο doc αρχεία μπορω να ανεβάσω ;;;
το συστημα αυτα δεχεται απο οτι ειδα .Στειλτο μου εμενα αν ειναι να το βαλω στο αρχικο ποστ .Το εχεις το email μου ; Νομιζω οχι
Αμα μπορείς ξανά θύμισε το μου
Επισυναψα στο αρχικο ποστ την καρτελα σε word
Ευχαριστώ πολύ Κώστα πολύ χρήσιμη η καρτέλα αναπαραγωγής