Καλημέρα φίλοι μου ο παπαγάλος μου βγάζει τα πούπουλα του κάθε μέρα, 20 μέρες τώρα, βλέπω τον πάτο του κλουβιού με πούπουλα. Τι να κάνω; Το μόνο που το κάνει να μην τα βγάζει είναι όταν τον έχω έξω δείχνει σαν να εκδικείται.
Τελευταία επεξεργασία από Efthimis98; 11-01-2017 στις 20:40Αιτιολογία: Δημιουργία νέου θέματος
Cockatiels, Zebra Finches, Καναρίνια, Χάμστερ, Platy fish
Post Thanks / Like
Thanks (Given)
7756
Thanks (Received)
5694
Likes (Given)
11182
Likes (Received)
9561
Dislikes (Given)
0
Dislikes (Received)
0
Άλλαξε κάτι στη καθημερινότητα του Παναγιώτη; Ασχολείσαι λιγότερο μαζί του απο οτι παλιότερα; Μένει περισσότερη ώρα στο κλουβί από οτι πριν; Παιχνίδια έχει για να απασχολείται;
Ο Αλέξανδρος έχει δίκιο, βλέπεις τα φτερά να είναι κομμένα ή έχουν βγει ολόκληρα από τη βάση τους; Έχουν αίμα στη βάση τους; Φαίνονται στον πάτο του κλουβιού να υπάρχουν σαν ψαλιδισμένα φτεράκια;
Όταν λες το σταματάει όταν βγαίνει έξω; Πόσες ώρες είναι έξω ημερησίως και πόσες ασχολείσαι μαζί του; Έχεις σκεφτεί την απόκτηση δεύτερου παπαγάλου εφόσον μειώθηκε ο χρόνος που περνάς μαζί του;
Cockatiels, Zebra Finches, Καναρίνια, Χάμστερ, Platy fish
Post Thanks / Like
Thanks (Given)
7756
Thanks (Received)
5694
Likes (Given)
11182
Likes (Received)
9561
Dislikes (Given)
0
Dislikes (Received)
0
Με το θηλυκό που χάσατε ήταν δεμένα; Αν ναι, είναι πολυ πιθανόν να μαδιέται για αυτό το λόγο, σε συνδυασμό και με τις ώρες που μένει μόνος του είναι παράγοντες που μπορεί να το στρέσσαραν.