Σχετικά με το μήλο το είχα διαβάσει σε ένα ιταλικό φόρουμ σαν μία βοήθεια ενυδάτωσης των πουλιών σε περίπτωση που ξεμείνουν από νερό λόγω παγωμένης ποτίστρας. Εγώ είχα βάλει χθες και σήμερα δεν το βρήκα παγωμένο στους -2C. Βέβαια ούτε το νερό στις ποτίστρες είχε παγώσει οπότε δεν ξέρω αν τελικά ισχύει..
Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χθεσινβραδυνές μετρήσεις στη Λάρισα....τα πουλιά συνεχίζουν και είναι έξω σε βορεινή βεράντα 5ου ορόφου πολυκατοικίας...το τι κελάηδημα ρίχνουν τώρα που ξημέρωσε δεν περιγράφεται...
Όλα μου τα συγχώρησες, χωρίς να πεις μια λέξη, και δίχως λέξη έφυγες όταν δεν είχα φταίξει..............
Σήμερα το βράδυ πάμε για -13 βαθμούς με αίσθηση στους -17....μέχρι -10 τα είχα έξω...καιρός να δούμε και πιο χαμηλά τι παίζει...αν και είμαι σίγουρος ότι αφού δεν τα χτυπάει ρεύμα κρύο δεν θα πάθουνε κάτι....το πρωί είναι μέσα στην τρελή χαρά με κελάηδημα που σου σπάζει τα αυτιά
Όλα μου τα συγχώρησες, χωρίς να πεις μια λέξη, και δίχως λέξη έφυγες όταν δεν είχα φταίξει..............
πες τη συζυγο να βαλετε τις κλουβες στο σαλονι να χωρανε !!! ειμαι μια ευκαιρια να δουμε αν αντεχει στους -13 και ανθρωπος ! μια που σε βλεπω να παιρνεις τη θεση τους χαχαχαχα
Πλακα πλακα τι μου θυμισες .... για δυο ωρες στους -13 , ναι αντεχει ανθρωπος ... παραπανω δεν ξερω