Mαχη για το σπανακι ! Η Λαζαρινα εχει πια βρει το << δασκαλο >>της ... περιμενει τη σειρα της , όπως και το θηλυκο στον κατω οροφο
Η υδαροτητα ειδικα στο σπανακι του κατω οροφου είναι εμφανης . Ετσι συνηθως το δινω . Τινάζω απλα τα φυλλα .Αρκετα ειδη φυλλωμάτων σπανε ευκολα και εχουν μετα πιο γρηγορη αλλοιωση και απόφευγω το στέγνωμα με χαρτι κουζινας .Σε αλλα τα στεγνωνω
* off topic : το βιντεο αυτό και όλα τα αλλα με χορταρικα στις καρδερίνες μου , είναι όλα αφιερωμένα σε δυο ψυψες , μια εκτος Ελλαδας και μια στα βορεια προάστεια , που ειρωνευόντουσαν οσους θελανε να πεισουν τον κοσμο ότι οι καρδερίνες είναι κατσικες .... Τελικα ειναι !
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!
Με τα καρδερινακια μου να μην παθανε τιποτα από το ... υδαρο μη στεγνωμενο σπανακι (απλα τιναξα τα φυλλα μετα το πλυσιμο ) , σημερα συνεχισαμε με ζωχο
Ο αρσενικος του πανω οροφου
Η θηλυκια του κατω οροφου που ειχε την περιπετεια το φθινοπωρο
Η θηλυκια γεννηρορας στην κλουβα αριστερα
ο πιτσιρικας
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!