-
Και μια καρδερινα τις φύσης, Δείτε τα νύχια του.....
-
Post Thanks / Like - 9 Likes
-
Αυτο το περσινο πουλακι που φαίνεται ολοκαθαρα οτι το δερμα του είναι και πιο ανοιχτό στην πορεία βγήκε και το πιο ασπρο!Είναι και αυτό πιστεύω ένα σημάδι!

Και εδώ πιο μεγάλο
-
Post Thanks / Like - 11 Likes
kostaskirki,
Cristina,
jk21,
amastro ,
nikolaslo,
George.72,
Kostas Angelo,
wild15,
Τόλης,
tasos-mo,
MacGyver liked this post
-
Οντως εχει μεγαλη διαφορα!
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι αυτές είναι καθαρα δικές μου παρατηρήσεις και ότι δεν έχω ιδέα από γενετική!
Μπορεί κάτι από αυτά που γράφω να είναι και λαθος.
-
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Άρα μαλλον ισχύει!εχω διαβάσει Δημήτρη πολλές φορές κάτι πίνακες που βάζουν κάποιοι για τις καρδερινες με γραβατα ότι εαν ζευγαρώσεις δυο πουλια με γραβατα οτι 25% των πουλιων απο την φωλια θα ειναι λευκές καρδερινες!δεν ξερω εαν αυτο ισχύει στα major αλλα στις balcanica δεν πιστεύω οτι ισχύει γιατι εαν ίσχυε θα είχα γεμίσει άσπρες καρδερινες και γω και τόσοι άλλοι! Εγώ πιστεύω ότι για να συμβεί αυτο εκτος απο πολυ τυχη πρεπει να εχεις και τα κατάλληλα πουλια!Εγώ ένα πουλί εχω καταφέρει να βγάλω που το συντριπτικά μεγάλο ποσοστό ήταν λευκό και αυτό πρέπει να ήταν πριν 7-8 χρόνια!εχουν βγει βεβαια αλλα ομορφα πουλια!φέτος να δούμε!πήρα ρίσκο και αλλαξα τα ζευγαρια αλλα ισως να αξίζει!
-
Post Thanks / Like - 5 Likes
-
Οντως δεν νομιζω να ισχυουν οι πινακες Κωστη γιατι οντως με τα πουλακια που εχεις θα ειχες γεμισει λευκες καρδερινες!! Κατι που το ευχομαι για φετος!!!
-
Post Thanks / Like - 2 Likes