-
Τρωει αναμικτη τριφη για cocatiel την premium και κεχρι 2 φορες την εβδομαδα.Καθαριζω καθε μερα το κλουβι και καθε 4 μερρες το πλενω στο μπαλκονι.Νερο καθημερινα πλυσιμο με σκετο νερο και αλαγη.Ειναι νοχελικο κοιματε και δεν εχει ορεξη για παιχνιδια.Ειναι το κλουβι μεσα στο σπιτι το οποιο εθναι παντα ανοιχτο οταν ειμαστε σπιτι και αεριζετε μονιμα ο χωρος.
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
My kids have wings!!!!!!!
-
Η κοιλιά κανονική ούτε πριξιμο ούτε αλλαγή στο χρώμα της ούτε κάποιο εξόγκωμα.
όπως και άλλα πουλάκια που έχω στο χωριό η κοιλιά είναι μια χαρά. κανονική για την κοιλιά έχω δει πολες φώτο και είναι κανονική όπως φαίνεται.
-
Υπάρχει περίπτωση να κρύωσε?
Επίσης να σε ρωτήσω αν έχεις δει μέσα στο στόμα για τυχόν λευκοκίτρινά σημάδια....
My kids have wings!!!!!!!
-
Οχι μολις ειδα τον στομα του δεν εχει τπτ κανονικα οπως πριν δεν εχει τπτ λευκοκιτρινο.Μπορω να τον παω καπου να τον εξετασουν?Ειμαι στην καλαμαρια.Αν κρυωσε μπορω να κανω κατι??Τις φωτο τις ειδατε?Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
-
Αλέξη, μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλά! Αν έχεις την δυνατότητα καλά θα είναι να το πας σε πτηνιατρο. Θα το εξετάσει και θα πάρει και δείγμα απο κουτσουλιές, μήπως έχει τίποτα βακτήρια...με την δικιά μου που την έχω ελεύθερη είχα πρόβλημα και η πτηνιατρος έδωσε θεραπεία και της πέρασε. Ότι και να έχει θα βρεθεί! Αν πας να κρατάς τις κουτσουλιές της ημέρας για να πάρει δείγμα.
-
-
Τωρα τον ειχα εξω και παιζαμε και ηταν μια χαρα.Μολις τον βαζω στο κλουβι μπουφιαζει και μονο τρωει δεν παιζει με τα παιχνιδια του οπως επεζε.Να τα βαρεθηκε δεν νομιζω.Κτηνιατρο δεν ξερω που να βρω εδω και αν βρω θα παω στην τυχη.Αν υπαρχει λιστα στειλτε την μου αν ειναι ευκολο.Αυριο εχω ρεπο οποτε θα βγω να βρω τα φαρμακα η κτηνιατρο.Σημερα ειναι η τριτη μερα αλλα νομιζω ειναι λιγο καλυτερα η ιδεα μου ειναι δεν ξερω.Αν δεν βρω τπτ σημερα να δωσω ουκμεντιν που θα βρω σε φαρμακειο σιγουρα. Και ποσο και πως?
-
-
Οκ σε ευχαριστω πολυ.Περιμενω την λιστα και θα σας πω τι θα κανω και τι θα βρω.