-

Αρχικά καταχωρημένο από
stam64
Εφέτος πρώτα ο Θεός καλά να είμαστε κ μεις κ τα πουλακια μας έχω σκοπό να ζευγαρωσω μειτζορ με δικό μου μπαλκανικα μηπως καταφέρω σε βάθος χρόνου να πάρω μεταλλαγμένα μπαλκανικα .
Το αυτό μαζί με τα πατριωτακια μου Κωστή κ τον Ανδρέα. Ίδωμεν
Σταμάτη δεν εχω ασχοληθεί με μειτζορ ποτε,αλλα μου φαινεται πολυ ενδιαφέρον το εγχείρημα σας..καλη δυναμη και καλη συνέχεια και στους τρεις σας. Το καλο ειναι οτι εισαστε τρείς και θα εχετε πιο γρηγορα αποτελέσματα και αξιόπιστα. Μπραβο σας..
-
Post Thanks / Like - 5 Likes
-

Αρχικά καταχωρημένο από
mitsman
έχουμε βγει εκτός θεματος και χαλάμε το ομορφο θεμα του Κωστα, δεν θα παμε προς τα καπου... ο πινακας ειναι σαφης... f1 x f1 , δηλαδη σκαρθοκαναρο με σκαρθοκαναρο!
δυστυχώς το σαιτ που ειχα βρει τον πινακα δεν υπαρχει για να σου πω περισσοτερα....
να ξεκαθαρισω οτι δεν το εχω με την γεννετικη και τις μεταλλαξεις...
για εσας που ασχοληστε με μεταλλαξεις και εχετε ορεξη για διαβασμα ειναι ποιο ευκολο να βρειτε την ακρη.
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 7 Likes
-

Αρχικά καταχωρημένο από
stam64
ωραία όπως το λες ποια η διαφορά το να ζευγαρωσεις μειτζορ φορεα μεταλλαξης με μπαλκανικα κ το αποτέλεσμα της μεταλλαξης που θα πάρεις στις επόμενες σεζόν (4-5 λεω τωρα εγω ) να το ζευγαρώνεις με μπαλκανικα.
υ.γ εννοειται εντελώς φιλικά πάντα
Ας ξεκαθαρισω πως εννοειται οτι μιλάμε εντελώς φιλικά δεν υπάρχει αλλος τρόπος αλλωστε για κατι που αγαπαμε τοσο πολυ!!! Προς Θεου!
Εννοειται οτι το ιδιο θα κανετε και εσεις αλλα οχι με φορεις πχ εουμο αλλα με μειτζορ εουμο!
Σας βολευει αρχικα να ασχολειθειτε με μεταλλάξεις φυλλοσυνδετες σε αρσενικά πουλια!
Μα εξαρχης δεν ειπα οτι δεν γινεται! ειπα οτι γίνεται απλά θελει στοχο... ειναι μια υπόθεση που θα την πιασετε πιο ευκολα επειδη δεν εισαι ενας αλλα τρία αξιολογα παιδια!
6-7 χρόνια αν ολα πανε καλα νομίζω οτι θα μπορειτε να μιλάτε για κάτι ωραιο!!!!
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ

-
Post Thanks / Like - 8 Likes
-
ενα ποστ απο το Αγγλικο φορουμ. ισως βοηθησει
i have kept quiet until i achieved my goal this year [i think it might be the 1st UK breeding], i have managed to transfer cinnamon/brown mutation onto the Himalayan Greenfinch using the European Greenfinch [Carduelis Chloris], when i started i knew mutations had already been transferred onto the Chinese Greenfinch and the Black-Headed Greenfinch [Carduelis Ambigua] so i thought i'd try Himalayans plus i prefer these to the other two species.
With regard to the F1 hens they proved fertile 1st year [although some did'nt nest/lay eggs 1st year].Next season i'll be pairing carrier cocks to cinnamon hens so cinnamon cocks are on the cards.
http://www.nativebirds.co.uk/forum/v...p?f=49&t=34805
-
-
αρα ισως να μην χρειαστουν τοσα πολλα χρονια...ιδιος αν χρησιμοποιηθουν μικροσωμες μεταλλαγμενες μειτζορ, το μεγεθος θα επιτευχθει ευκολα. ετσι δεν ειναι?
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-

Αρχικά καταχωρημένο από
Αντισυμβατικός
αρα ισως να μην χρειαστουν τοσα πολλα χρονια...ιδιος αν χρησιμοποιηθουν μικροσωμες μεταλλαγμενες μειτζορ, το μεγεθος θα επιτευχθει ευκολα. ετσι δεν ειναι?
Έτσι νομίζω και εγώ. Υπάρχουν Major με μέγεθος σχεδόν σαν balcanica
Έτσι κι αλλιώς και στην φύση ή balcanica μπορεί να είναι από 12 έως 14 εκατοστά ενώ η Major ξεκινάει από τα 14 εκατοστά έως ...... Χα χα χα
-
-
-
-
το χρωμα ετσι και αλλιως θα αλλαξει αφου αυτο ειναι το ζητουμενο ενος τετοιου επιχειρηματος.
ολες οι μπαλκανικα ειναι ιδιες σε ολη την Ελλαδα?
οσο για το τραγουδι πόσοι γαρδελαδες εκτροφεις μπαλκανικα, ασχολουντε με αυτο? ελαχιστοι.
οι μεταλλαξεις τις μπαλκανικα θα απευθύνονται σε ''ειδικο κοινο''. αρκει να γινει σοβαρα και οχι για να τα αρπαξουμε, οπως κανουν κατι αλλοι.
-
-
-
Post Thanks / Like - 2 Likes