Θα ηθελα αν γινεται να μου προτεινετε καποιον πτηνιατρο στη θεσσαλονικη και πιο συγκεκριμενα αν γινεται κοντα στους Αμπελοκηπους. Δεν εχει καποιο προβλημα το κοκατιλ μου αλλα θα ηθελα να τον παω για καποιον προληπτικο ελεγχο. Μπορειτε να μου στειλετε πμ αν υπαρχει καποιο θεμα..
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!