Εμένα ακόμα και τα δασκαλεμενα που είχα κολλούσαν σε νότες συχνά είναι φυσικό όταν είναι πωρωμένα!
Δεν ξέρω που θέλετε να καταλήξετε έχω μπερδευτεί πραγματικά!
Τα πραγματικα τιμπραντο και οχι οσα εχουν αναμιχθει με κοινα για να χαρακτηριζονται ως πραγματικα τιμπραντο ,πρεπει ειτε εκπαιδευονται ειτε οχι ,να κρατουν κληρονομικα καποιες βασικες νοτες των τιμπραντο (καποιες συνεχομενες αν δεν κανω λαθος )
η εκπαιδευση ειναι για εμπλουτισμο του ρεπερτοριου , για κελαιδισμα την καταλληλη στιγμη μπροστα στον κριτη και για επιτευξη γλυκιας χροιας ,οχι για να διατηρησουν το βασικο ρεπερτοριο που εκανε καποτε την com να ξεχωρισει τα τιμπραντο σαν ρατσα αναγνωρισμενη
δημητρη (mitsman) πολλα μπραβο για το αρθο σου, η συμβουλη μου ειναι να στηριξεις με ολες τις δυναμεις σου στην εξαπλωση και μη εξαφανισης,αυτης της πανεμορφης ρατσας. αμα μπορεις βρες και 2-3 ατομα να βοηθατε ο ενας τον αλλον. καλη συνεχεια σου ευχομαι. οσο για το αμα ειναι το μελλον, γιατι να μην ειναι???
Οπως ειπα και στην αρχη καποτε τα ρατσακια διαγωνιζοντουσαν στη φωνη τωρα διαγωνιζονται στην εμφανηση οποτε εχεις ενα ρατσακι αρα το ''δυο σε ενα'' που ειπε και ο Δημητρης δεν ειναι λαθος.
Πωω το ερωτευτικα... τι υπεροχο πουλι... ποσο κοστιζουν?Στην ελλαδα ασχολουμαστε με αυτο? Εκθεσεις σεμιναρια κλπ? Αν αποφασισω στο μελλον παρω καναρινι θα ειναι αυτο!!!