-
φλωροκάναρο
καλημέρα σε οοοοοοοολη τη παρέα!!! προχθές παραδοξος μου χάρισε ο θείος μ ένα αρσενικο φλορο εκτροφής. είναι ένα πανέμορφο πράσινο πουλάκι. εκτρέφει πολύ καιρο και του ζήτησαν ένα γιατί θελω να κανω φέτος φλοροκαναρα. απλα δεν ξερω τιποτα για αυτή την αναπαραγωγή. τι χρωμα καναρα 8α του βάλω? πόσο καιρο θα τα εχω με το χώρισμα? τη διατροφή θα ακολουθήσω ? το φλορακι είναι 2 αιτών και δεν εχει ξαναζεβγαρωσει. μπορεί κάποιο να με βοηθήσει???
-
Μιχάλη θα τα βαλεις με χωρισμα αλλα με οπτικη επαφη..... οταν ακουσεις τον φλώρο να μπιζάρει.... δηλαδη να κανει το χαρακτηριστικο μπζζζζζζζζζζζζζζζζζ θα βαλεις φωλια στην καναρα, οταν την ξεκινησει θα τα ενωσεις τα πουλια!
Διατροφη ιδιαιτερα ενισχυμενη στον φλώρο σε σχεση με τα καναρινια!
Το χρωμα της καναρας ειναι δικη σου επιλογη!
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ

-
Γειά σου πατριώτη. Αυτά που σου λέει ο mitsman είναι σωστά το μόνο που θα πρόσθετα είναι να του παρέχεις αυγό και αυγότροφη καθημερινά.
-
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλες. εγώ θέλω να του βάλω λευκό θηλυκό αλα μήπως μια πράσινη του γυαλισει περισσότερο ? και με το θέμα διατροφή όταν τα ενώσω να τους έχω τροφή για ήμερα και για άγρια μαζί ???
-
Μιχάλη οι περισσότεροι λένε πως σκουρη καναρα είναι καλύτερα. Πίστεψε όμως δεν θα ελεγα ότι ισχύει. Παλαιότερα που ασχολούμουν με μουλους είχα βγάλει εύκολα και με λευκή καναρα. Εφόσον βέβαια ο φλώρος είναι εκτροφής και ηρεμο σαν πουλί. Απο εκεί και έπειτα παίζει ρόλο να πειρωσουν μαζί τα πουλιά. Σαν φαγητό εγώ τους είχα μετά αυτό του φλωριου. Αν έχεις σε άλλη ταιστρα της καναρας πάλι θα διαλέγει το άλλο που έχει περισσοτερους σπόρους και πιο λιπαρους.
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
και κάτι ακόμα. όταν το φλορακι πυρώσει αλλάζει κάτι στην εμφάνισή του?
-
Όχι δεν αλλαζει κατι απλα γριλλιζει συνεχως. Κανει ζζζζζριιιιιιζζνννννν. Δαχτυλιδι εχει?
-
Θα το καταλάβεις Μιχάλη. Θα κατεβάζει φτερούγες θα τζιαρι και θα γίνει 'λευκή' η μύτη του.
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
α οκ γιατί κάτι ειχα ακούσει ότι τα χρώματα του γινονται πιο εντονα
α ωραία ευχαριστώ πολύ Κώστα!!
Τελευταία επεξεργασία από CreCkotiels; 28-09-2015 στις 19:02
Αιτιολογία: Συγχώνευση Μηνυμάτων
-
συνοψίζοντας την Δευτέρα αγοράζω μια νύφη τα βάζω σε ζευγαρόστρα με χώρισμα και καλή διατροφή κυρίως στο φλωρακι και όταν πυρώσει βάζω φωλιά στη κανάρα και
αφερώ το χώρισμα