-
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 3

Αρχικά καταχωρημένο από
MacGyver
Είδα σήμερα ένα από τα αρσενικά μου να έχει σταμπάρει το στήριγμα της αυγοθήκης για φωλιά και να προσπαθεί να το σουλουπώσει...
https://youtu.be/AYkbK5bUMb4
Έχει πλάκα η συνέχεια του βίντεο, όπου του βάζω την αυγοθήκη και προσπαθεί να τη βγάλει γιατί τον ενοχλεί... Το θηλυκό παρακολουθεί τρομαγμένο από τις ορέξεις του κυρίου (πέφτει αρκετό κυνηγητό γενικά). Θα ανεβάσω και αυτό το βίντεο να το δείτε. Το φούσκωμα που κάνει είναι για να αυξήσει τον όγκο του και να χωροθετήσει την περιοχή του σαν πιο κυρίαρχο.
Μια από τα ίδια και εμένα φουσκώνει και την κυνηγαει
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-

Αρχικά καταχωρημένο από
ΜΑΝΩΛΙΟΣ
Κάτι κάνει Νίκο δεν μπορεί, μάλλον τους βάζει κανά βιντεάκι με τα περσινά τους καμώματα και τα "ανεβάζει"
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν κάνω κάτι περίεργο και δεν υπάρχουν μυστικά...
Τα πουλιά μου έχουν καλό μείγμα με φουλ λιπαρούς σπόρους, λαχανικά και σπιτική αυγοτροφή με μέτρο και πολύ ήλιο... Δεν χρησιμοποιώ cd, video, διάφορα πυρωτικά και "περίεργα σκευάσματα". Ακόμα και έτοιμες αυγοτροφές ή βιταμίνη Ε θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένα στην υπόληψη της εκτροφικής διαχείρισης της καρδερίνας
Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε...
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υγεία από την σταθερότητα και την ρουτίνα σε αυτά τα πουλιά!!! Όσο απλό τόσο δύσκολο!
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ

-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-

Αρχικά καταχωρημένο από
MacGyver
Δεν κάνω κάτι περίεργο και δεν υπάρχουν μυστικά...
Τα πουλιά μου έχουν καλό μείγμα με φουλ λιπαρούς σπόρους, λαχανικά και σπιτική αυγοτροφή με μέτρο και πολύ ήλιο... Δεν χρησιμοποιώ cd, video, διάφορα πυρωτικά και "περίεργα σκευάσματα". Ακόμα και έτοιμες αυγοτροφές ή βιταμίνη Ε θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένα στην υπόληψη της εκτροφικής διαχείρισης της καρδερίνας
Είμαι σίγουρος ότι προσπαθείς για το καλύτερο για τα πουλιά σου όπως όλοι μας οπότε θεωρώ περιττή την απάντηση σου γιατί προφανώς έκανα πλάκα.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Post Thanks / Like - 4 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 9 Likes
-
Μπράβο Κώστα...καθαριότητα και ομορφιά ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Επιβλητικός.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
πωωω ρε το εργαλείο......
υγ. ακόμη να μάθεις να ανεβάζεις βίντεο στο φόρουμ...
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ

-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
-