Την εναλλακτική εύκολη αυγοτροφή για πουλια που έχουν συνηθίσει τις ετοιμες ,μπορουμε να δούμε στο σχετικο άρθρο ,
Εύκολη αυγοτροφή, για πουλιά που έχουν συνηθίσει τις έτοιμες
Την εναλλακτική εύκολη αυγοτροφή για πουλια που έχουν συνηθίσει τις ετοιμες ,μπορουμε να δούμε στο σχετικο άρθρο ,
Εύκολη αυγοτροφή, για πουλιά που έχουν συνηθίσει τις έτοιμες
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!
Ευχαριστουμε δημητρη!!!Ειναι δοκιμασμενο ετσι?? απο την αλλη αυγοτροφη που εχεις αναιβασει ποια πιστευεις οτι εχει πιο πολυ ανταποκριση στα πουλακια?
OTAN H ΑΓΑΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΘΟΣ...
δοκιμασμενο Δημητρη???μονο 1 αυγο???λιγο δεν ειναι???
ευχαριστούμε Δημήτρη ! μετά την αυγοτροφή έφτιαξα και ψωμάκι ! ήταν να μη πάρω φόρα..![]()
δεν συγκρινω σε ποιοτητα την αυγοτροφη που ονομασα << η αυγοτροφη μου >> .Ομως καποια πουλια ειναι δυσκολα (οχι τα δικα μου και οχι πολλων απο σας ) .Για αυτα τα πουλια προτεινω την συγκεκριμενη και για << τεμπεληδες >> αφεντικα ,που η βολτα στο πετ σοπ για να αγοραζουν πανακριβα φυκια για μεταξωτες κορδελες ,ειναι πιο ευκολη ...
αρκει να σας πω οτι ανετα βρισκουμε μπισκοτα με 2 εως 3 το κιλο ,αναλογα την προελευση .Τα εικονιζομενα εχουν 2.5 το κιλο (2 τα 800 γρ πολυσυσκευασια ) αλλα υπαρχουν και φθηνοτερα και ακριβοτερα
ναι μονο 1 αυγο γιατι δεν μιλαμε για 500 γρ ή και παραπανω αλευρι αλλα για καπου 120 ( τα μπισκοτα δεν ειναι μονο αλευρι ... σε αυτα αν προσθεσεις και το κουσκους στεγνο ... ) .Ανετα στην αναπαραγωγη βαζεις και δευτερο ,αλλα μονο κροκο ,για να μην λασπωσει
την συγκεκριμενη θελω να την δοκιμασουν ,οσοι δινουν στα γαρδελια τους ενα μοσχομυρωδατο μπισκοτο με μπολικη ζαχαρη και μπολικο σογιαλευρο ,εισαγωμενο απο γειτονα εκ δυσμας χωρα .Για αυτους το πιο πανω δημιουργημα θα το ονομασω Μitsio di jk..ole !!!!
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!
και αυτο γινεται ,αλλα δεν θα βαλεις νερο ,και θα διαλυσεις τα προσθετα στο γαλα .Αλλα το γιαουρτακι εχει και μερικους γαλακτοβακιλλους μεσα ... ειδικα αν ειναι αυτο με την πετσα ,ειναι σιγουρο οτι ειναι και ζωντανο
και επειδη εχω δοκιμασει διαφορα γιαουρτια με πετσα ,της promel το αγελαδισιο ,ειναι το πιο νοστιμο !
Δημητρη αν δεν μπορουμε να βρουμε κους κους μπορουμε να βαλουμε κατι αλλο οπως τραχανα στην θεση του που ειναι εξισου πλουσιος σε πολλα?
Η ζωή αλλάζει, αλλά δεν χάνεται! Η ελπίδα σβήνει, αλλά ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει! Η αλήθεια καλύπτεται, αλλά και πάλι λάμπει!
Σεραφείμ Αργυρίου
ΕΟΟ - Τ59
Φθιώτιδα, Λαμία