-
Καλημέρα Μαργαρίτα.
Διάβασε και αυτό
Πτερόρροια
Νομίζω θα σε καλύψει απόλυτα.
-
Ευχαριστώ. Χρήσιμο άρθρο, το έχω μελετήσει.
Απλά προβληματίζομαι που το παπαγαλάκι μου δεν τρώει ακόμα αυγό και λαχανικά για να μπορέσει να αντιμετωπίσει πιο εύκολα την φάση αυτή.
Έχω δοκιμάσει 2 συνταγές αυγοτροφής και σκέτο αυγό και απλά το τσιμπάει ελάχιστα.
-

Αρχικά καταχωρημένο από
Margarita_Neibis
Ευχαριστώ. Χρήσιμο άρθρο, το έχω μελετήσει.
Απλά προβληματίζομαι που το παπαγαλάκι μου δεν τρώει ακόμα αυγό και λαχανικά για να μπορέσει να αντιμετωπίσει πιο εύκολα την φάση αυτή.
Έχω δοκιμάσει 2 συνταγές αυγοτροφής και σκέτο αυγό και απλά το τσιμπάει ελάχιστα.
Μαργαρίτα μην στεναχωριέσαι και εγώ μέχρι να φάει ο μικρός αυγό το τι αυγόψωμο είχα ψήσει δεν μπορεις να φανταστεις αλλά τίποτα.
Οποτε έκανα μία πονηρια και αρχισα να κρύβω λίγο αυγό βραστο μέσα σε ψωμί ψίχα τόστ και άρχισε να τρώει και σταδιακά έβαζα και σκέτο αυγό θρυματισμένο στην αυγουλιερα επειδή ολόκληρο το φοβότανε.
Τελικά το συνήθισε θρυματισμένο και το έτρωμε με λαχτάρα ώσπου είδε την Πηνελόπη (όταν την πήραμε) να τρωει ολόκληρο και δοκίμασε και εκείνος απο ζήλια. Πλέον τρώει αυγουλάκι κανονικά.
Ομοιως μέσα στο ψωμι του έκρυβα λαχανικά (πιπεριά, προκολο) και έτρωγε αλλά όχι πάντα. Πλέον τρωει και λαχανικά λόγω Πηνελόπης. Αυτή η ζήλια τι κάνει.
Φρουτα μόνο αν με δούνε να τρώω, τότε θα φάνε αλλα γενικά δεν τα θελουνε.
My kids have wings!!!!!!!
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Θα δοκιμάσω πρώτα το κόλπο με την κρυμμένη τροφή σε ψωμάκι και μετά θα φτιάξω και την συνταγή.
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 2
Καλησπέρα, στην ομάδα. Σας παρακαλώ, έχω ένα κοκατιλ 1 έτους πολύ ήρεμο και σήμερα ξαφνικά ενώ πέταγε του έφυγαν αρκετά φτερά και πολλά πούπουλα, είναι φυσιολογικό? Ευχαριστώ πολύ.
-
Άνοιξε ένα νέο θέμα και ανέβασε μας μια φωτογραφία