-
Πηγα και πηρα καποια κλαδακια απο ευκαλυπτο , πευκο , μουρια σε μια εκδρομη που πηγαμε σημερα δε ξερω αν εκει πραγματοποιουντε ψεκασμοι ομως τωρα ποιος και γιατι να τα ψεκασει αυτα .... τα ξεφλουδισα και τα καθαρισα με πιλερ και τα επλυνα με καυτο ξυδονερο και τ αφησα για 2 ωρες και τωρα περιμενω ναστεγνωσουν να τους τα βαλω αυριο .... λετε να τους βαλω και χλωρινη αραιωμενη ή οχι ? Λετε επισης πως αρκει αυτο ή πρεπει να τα ψεκασω για να μην πιασουν ψειρες ή επειδη ειναι σε καθαρο εσωτερικο χωρο που αεριζεται και καθαριζεται 3 φορες τη βδομαδα δεν θα εχω θεμα ?
HelloWorld
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
-
Aνάλογα που ήταν. Πεσμένα τα μάζεψες Νίκο ή τα έκοψες?
Εγω να σου πω την αλήθεια αφου τελειώσω την διαδικασία με το βραστό νέρο και το ξύδι τα σκουπίζω και τα περνάω απο τον φούρνο! Τα βάζω στους 50 βαθμούς με αέρα.
My kids have wings!!!!!!!
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Τα εκοψα .. ωραια και γω τα εβαλα για 10 λεπτα στς 50 ..
Εγω απλα τα επλυνα με το καυτο ξυδονερο δεν τα αφησα μεσα να μουλιασουν για ωρα ..
Δεν θα χω προβλημα .. τωρα θα προσπαθησω να τς περασω κατι βιδες αλλα αν δω και σπανε θα τα δεσω με βαμβακερο χοντρο νημα που εχω ..
HelloWorld
-
-
Oύτε εγώ τα μουλιάζω.
Tα κλαδάκια αν δεν ταιριάξουν οι βίδες μπορείς να τα στερεώσεις με δεματικά.
My kids have wings!!!!!!!
-
-
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 0
καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να φτιάξω κάτι τέτοιο χωρίς τρυπάνι?
-

Αρχικά καταχωρημένο από
voxpaine
καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να φτιάξω κάτι τέτοιο χωρίς τρυπάνι?
Μπορείς να κάνεις εγκοπές στις άκρες ώστε να πιάνουν στα σύρματα του κλουβιού.
-
Υπάρχουν και ειδικές τάπες σε διάμετρο 10 - 12 mm στα petshops που μπορείς να βάλεις
Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε...
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 0
αμφιβάλω αν έχουν τέτοια στα μαγαζιά εδώ, εδώ μου είπε ένα μαγαζί οτι λόγω covid δεν έχει ξύλινες πατήθρες