-
Εχω δωσει και απ τα δύο...εναλλαξ με βαση και το προγραμμα προετοιμασιας!! Τωρα νομιζω οτι 1-2 φορες την εβδομαδα μπορω να δινω το .....
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-

Αρχικά καταχωρημένο από
jk21
αυτο εννοουσα οταν ειχα αναφερει την χορηγηση σε διαφορετικες μερες .Η χορηγηση του τωρα εξαρταται απο το ποσο καιρο το εδινες και σε τι δοσολογια μεχρι τωρα
Το ερωτημα ειναι τωρα...και για τα αρσενικα και για τα θηλυκα??
-
-
-
Γι αυτο θελω να κανω <<παυση>> ..... πρεπει να τα <<χαλαρωσω>> λιγο και να δωσω το σκευασμα όπως ειπα πριν..
Τελευταία επεξεργασία από Gardelius; 27-03-2013 στις 13:04
-
-
-
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 0
Γεια σας παιδια,, χρειαζομαι την βοηθεια σας,εχω καναρινια timbrado Espanοl Αποφάσισα να βοηθησω λιγο τα πουλακια μου στην αναπαραγωγή με το σκεύασμα Ornisol sel E 200
Και δεν ξερω της δοσολογίες βρε παιδιά, επειδει ειναι νομίζω στα ισπανικα ..ευχαριστω που με μπηκα στην ομορφη παρεα σας ...
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 0
- Likes (Received)
- 0
Γεια σας παιδια,, χρειαζομαι την βοηθεια σας,εχω καναρινια timbrado Espanοl Αποφάσισα να βοηθησω λιγο τα πουλακια μου στην αναπαραγωγή με το σκεύασμα Ornisol sel E 200 <br>Και δεν ξερω της δοσολογίες βρε παιδιά, επειδει ειναι νομίζω στα ισπανικα ..ευχαριστω που με μπηκα στην ομορφη παρεα σας ...
-

Αρχικά καταχωρημένο από
Serafeim71
Γεια σας παιδια,, χρειαζομαι την βοηθεια σας,εχω καναρινια timbrado Espanοl Αποφάσισα να βοηθησω λιγο τα πουλακια μου στην αναπαραγωγή με το σκεύασμα Ornisol sel E 200 <br>Και δεν ξερω της δοσολογίες βρε παιδιά, επειδει ειναι νομίζω στα ισπανικα ..ευχαριστω που με μπηκα στην ομορφη παρεα σας ...
Γεια σου Σεραφείμ.
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά από το site της εταιρείας διαβάζω:
"Για ενίσχυση της γονιμότητας και θωράκιση του οργανισμού εναντίον των ασθενειών: 1gr για κάθε lt νερού ίσον με 16 σταγόνες"